måndag 2 mars 2009

baka

jag är tillbaka och tänkte skriva lite
har varit i hemavan nästan en vecka,
som vanligt hade jag allt för mycket kläder med mig och även detta år blev jag hånad för min gigantiska "väska". (jag vet inte riktigt om man kalla det väska)
hemavan var ssu-usuperkul (Y) som vanligt! :)
(med undantag av vissa chockupplevelser, t.ex. som att hitta en viss typ avsvimmad i skogen, å lite andra problematiska sara-upptäckter)
ifall jag skulle ha varit smart hade jag tagit en dag ledig bara för att fota eftersom de e så fint där ( man blir en aning rädd med att åka med kameran på ryggen nedför backen, dessutom blev alla bilderna bara huxflux tagna när de andra alltid stod och väntade på en) sååå nästa gång blir det nog att ta ledigt en dag ifall man vill ha några kort.

sådär annars har jag insett att jag är ungefär ett halvår efter alla andra i studentläsningen och har nu gått in för en smart metod att jag måste läsa en bok om dagen ifall jag skall hinna läsa igenom alla böcker! jag bor alltså i sängen med undantag när jag sitter framför datorn. jag lever på sverigekarkki och min motion är när jag går upp och ner för trapporna. icke att förglömma mitt hår som för det mesta är i stil med enilett gällande fetthalten. uhh, verkligen trevligt detta med läsledighet (Y)

Inga kommentarer: